Vi introducerer Apple ;Intelligence til iPhone, iPad og Mac (2024)

åbner i nyt vindue

PRESSEMEDDELELSER 10. juni 2024

Apple Intelligence sætter en ny standard for privatliv i AI, forstår personlig kontekst og leverer intelligens, der er brugbar og relevant

AppleIntelligence – et personligt intelligenssystem til iPhone, iPad og Mac –kombinerer al den power, generative modeller har at byde på, med personlig kontekst for at levere intelligens, som er brugbar og relevant for brugeren.

CUPERTINO, CALIFORNIEN Apple introducerede i dag AppleIntelligence – et personligt intelligenssystem til iPhone, iPad og Mac, der kombinerer al den power, generative modeller har at byde på, med brugerens personlige kontekst for at levere intelligens, som er utroligt brugbar og relevant. AppleIntelligence er dybt integreret i iOS18, iPadOS18 og macOSSequoia. AppleIntelligence udnytter den kraftfulde Apple-chip til at forstå og udarbejde sprog og billeder, foretage handlinger på tværs af apps og trække på brugerens personlige kontekst for at gøre hverdagsopgaver nemmere og hurtigere. Med PrivateCloudCompute sætter Apple en ny standard for anonymitet inden for kunstig intelligens med muligheden for at variere og skalere beregningskapaciteten mellem behandling på enheden og større, serverbaserede modeller, som kører på særlige servere drevet af Apple-chips.

“Vi er utroligt glade for at kunne introducere et nyt kapital i Apples innovationshistorie. AppleIntelligence vil transformere, hvad brugerne kan gøre med vores produkter – og hvad vores produkter kan gøre for vores brugere,” udtalte Tim Cook, Apples CEO. “Vores unikke tilgang kombinerer generativ AI med brugerens personlige kontekst – resultatet er utroligt brugbar intelligens. Og den har adgang til denne information på en helt anonym og sikker måde, der hjælper brugerne med at gøre de ting, der betyder mest for dem. Det er AI, som kun Apple kan levere, og vi kan slet ikke vente med at give brugerne mulighed for at opleve, hvad den kan.”

Nye muligheder for at forstå og skabe sprog

AppleIntelligence åbner op for nye muligheder for at skrive og kommunikere mere effektivt. Med de helt nye WritingTools, som er indbygget i iOS18, iPadOS18 og macOSSequoia og tilgængelige på tværs af systemet, kan brugerne omskrive, korrekturlæse og opsummere tekst, næsten hvor som helst de skriver, f.eks. i Mail, Noter, Pages og apps fra tredjeparter.

Uanset om det er studienoter, der skal renskrives, et blogopslag, der skal finjusteres, eller en mail, der skal lyde helt perfekt, hjælper WritingTools brugerne med at blive mere selvsikre, når de skriver. Med Rewrite giver AppleIntelligence brugerne mulighed for at vælge imellem forskellige versioner af det, de har skrevet, så tonen kan blive justeret efter opgaven, og hvem der skal læse teksten. Fra de sidste detaljer i en jobansøgning til humoristiske og kreative indslag i en festinvitation – Rewrite hjælper med at finde de helt rigtige ord til lejligheden. Proofread tjekker grammatik, ordvalg og sætningsstruktur og giver samtidig forslag til ændringer – og forklaringer på disse ændringer – som brugerne kan overveje eller hurtigt acceptere. Med Summarize kan brugerne vælge tekst og få den opsummeret i form af en letlæselig paragraf, nøgleord i punktform, en tabel eller en liste.

I Mail er det nu nemmere end nogensinde at holde styr på sine mails. Med PriorityMessages vises en ny sektion øverst i indbakken med de mest presserende mails som f.eks. middagsinvitationer eller boardingkort til samme dag. Og i stedet for kun at kunne se de første par linjer i hver mail kan brugerne nu se opsummeringer på tværs af deres indbakke uden at skulle åbne de enkelte beskeder. I lange mailsamtaler kan brugerne se vigtige oplysninger med et enkelt tryk. SmartReply kommer med forslag til et hurtigt svar og identificerer spørgsmål i en mail for at sikre, at alt besvares.

Dybere forståelse af sprog findes også i Notifikationer. PriorityNotifications vises øverst i stakken, så det vigtigste er nemt at få øje på, og opsummeringer hjælper brugerne med at få et hurtigt overblik over lange notifikationer eller notifikationer i stakke, idet vigtige oplysninger vises direkte på låseskærmen, som f.eks. når gruppechatten er særligt aktiv. Og for at hjælpe brugerne med at koncentrere sig om det, de laver, er ReduceInterruptions en ny fokusfunktion, som kun viser notifikationer, der kan kræve brugerens øjeblikkelige opmærksomhed, f.eks. en besked om tidlig afhentning i dagplejen.

I appsene Noter og Telefon kan brugerne nu optage, transskribere og opsummere lyd. Når optagelse af et opkald starter, får deltagerne automatisk besked, og når opkaldet er slu*t, genererer AppleIntelligence en opsummering, så de vigtigste punkter bliver nemmere at huske.

ImagePlayground gør det endnu sjovere at kommunikere og udtrykke sig

AppleIntelligence er drivkraften bag spændende muligheder for at skabe billeder, der hjælper brugerne med at kommunikere og udtrykke sig på helt nye måder. Med ImagePlayground kan brugerne skabe sjove billeder på få sekunder og vælge imellem tre stilarter: Animation, Illustration eller Sketch. ImagePlayground er nem at bruge og indbygget i apps som Beskeder. Funktionen findes også i sin egen app, perfekt til at eksperimentere med forskellige koncepter og stilarter. Alle billeder skabes på enheden, så brugerne frit kan eksperimentere med så mange billeder, de vil.

ImagePlayground er nem at bruge og indbygget direkte i apps som Beskeder, så brugerne kan lave sjove billeder i løbet af sekunder.

Med ImagePlayground kan brugerne vælge imellem en lang række koncepter fra kategorier som temaer, kostumer, tilbehør og steder, skrive en beskrivelse for at definere et billede, vælge personer i deres fotobibliotek, der skal med på billedet, og vælge deres yndlingsstil.

Med ImagePlayground kan brugerne vælge imellem en lang række koncepter fra kategorier som temaer, kostumer, tilbehør og steder.

Med ImagePlayground-oplevelsen i Beskeder kan brugerne hurtigt skabe sjove billeder til deres venner og endda se personligt tilpassede forslag til koncepter, der passer til deres samtaler. Hvis en bruger f.eks. sender en besked om en vandretur til en gruppe, foreslås koncepter relateret til vennerne, destinationen og aktiviteten, så man hurtigere kan skabe mere relevante billeder.

I Noter har brugerne adgang til ImagePlayground gennem den nye ImageWand i ApplePencils værktøjspalet, så noter bliver flottere at se på. Grove skitser kan forvandles til smukke billeder, og brugerne kan endda markere et tomt område og skabe et billede baseret på konteksten fra det omkringliggende område. Image Playground er også tilgængelig i apps som Keynote, Freeform og Pages såvel som apps fra tredjeparter, der bruger den nye Image Playground-API.

Med ImageWand i ApplePencils værktøjspalet kan brugerne markere et tomt område og skabe et billede baseret på konteksten fra det omkringliggende område.

Lav Genmojis, der passer til ethvert øjeblik

Brugerne kan udtrykke sig på en ny måde ved at skabe en original Genmoji, der løfter emojis op på et helt nyt niveau. De skal blot skrive en beskrivelse – så vises deres Genmoji sammen med forskellige valgmuligheder. Brugerne kan endda skabe Genmojis af venner og familie baseret på deres billeder. Ligesom emojis kan Genmojis tilføjes direkte i beskeder eller deles som klistermærker eller reaktioner i en tapback.

Nye funktioner i Fotos giver brugerne mere kontrol

Søgning efter billeder og videoer bliver endnu nemmere med AppleIntelligence. Brugerne kan søge efter specifikke billeder med naturligt sprog som f.eks. “Maja, der står på skateboard i en batiktrøje” eller “Katja med klistermærker i ansigtet.” Søgning i videoer bliver også mere effektivt med muligheden for at finde specifikke øjeblikke i klip, så brugerne kan springe direkte til det relevante segment. Derudover kan det nye værktøj CleanUp identificere og fjerne forstyrrende ting i baggrunden på et billede – uden at ændre motivet i forgrunden ved en fejl.

Det nye værktøj CleanUp i Fotos kan identificere og fjerne forstyrrende ting i baggrunden på et billede – uden at ændre motivet i forgrunden ved en fejl.

Med Minder kan brugerne skabe den fortælling, de gerne vil have, blot ved at skrive en beskrivelse. Med sprog- og billedforståelse vælger AppleIntelligence de bedste billeder og videoer baseret på beskrivelsen. Derefter sammensætter systemet et handlingsforløb med kapitler baseret på de temaer, der findes på billederne, og de arrangeres til en film med sin egen fortælling. Brugerne får endda forslag til sange, der passer til deres minde, fra AppleMusic. Ligesom med alle andre funktioner i AppleIntelligence forbliver brugerens billeder og videoer anonyme på enheden og deles ikke med Apple eller nogen anden.

Med Minder kan AppleIntelligence vælge de bedste billeder og videoer baseret på en brugers beskrivelse, sammensætte et handlingsforløb og arrangere det hele til en film med sin egen fortælling.

Siri træder ind i en ny æra

Med AppleIntelligence bliver Siri dybere integreret i systemoplevelsen. Med bedre forståelse af sprog bliver Siri mere naturlig, mere kontekstrelevant og mere personlig, så det bliver nemmere og hurtigere at klare hverdagsopgaver. Siri kan følge med, hvis brugere falder over ordene, og huske konteksten fra én anmodning til den næste. Desuden kan brugerne skrive til Siri og skifte mellem tekst og stemme, når de kommunikerer med Siri, alt efter hvad der føles naturligt i øjeblikket. Siri har også fået et helt nyt design med en elegant lysstribe hele vejen rundt langs skærmens kant, når Siri er aktiv.

Brugerne kan nu skrive til Siri og skifte mellem tekst og stemme, når de kommunikerer med Siri, alt efter hvad der føles naturligt i øjeblikket.

Siri kan nu give brugerne support til deres enhed overalt og besvare tusindvis af spørgsmål om, hvordan man gør ting på iPhone, iPad og Mac. Brugerne kan lære alt, fra hvordan man planlægger afsendelse af en mail i Mail-appen, til hvordan man skifter fra Lys til Mørk tilstand.

Siri kan nu give brugerne support til deres enhed overalt og besvare tusindvis af spørgsmål om, hvordan man gør ting på iPhone, iPad og Mac.

Med brugerens samtykke kommer Siri med tiden til at forstå og foretage handlinger ud fra, hvad der er på skærmen, i flere apps. Hvis en ven for eksempel sender deres nye adresse til en bruger i Beskeder, kan modtageren sige: “Føj denne adresse til hans kontaktkort.”

Siri gør det nemt at foretage en handling ud fra, hvad der er på skærmen, f.eks. at føje en adresse modtaget i Beskeder til en vens kontaktkort.


Med AppleIntelligence vil Siri kunne foretage hundredvis af nye handlinger i og på tværs af apps fra Apple og tredjeparter. For eksempel kan en bruger sige: “Vis mig artiklen om græshopper fra min læseliste” eller “Send billederne fra grillaftenen i lørdags til Malou,” og så ordner Siri det.

Siri kan nu udføre hundredvis af nye handlinger i og på tværs af apps, som f.eks. at finde boganbefalinger, som en ven har sendt, i Beskeder og Mail.

Siri vil kunne levere intelligens, som er skræddersyet til brugeren og de oplysninger, der findes på brugerens enhed. En bruger kan for eksempel sige: “Afspil den podcast, som Jannie anbefalede,” og så finder og afspiller Siri den episode, uden at brugeren skal huske, om den blev nævnt i en besked eller en mail. Eller de kan spørge: “Hvornår lander mors fly?”, og så finder Siri oplysningerne om flyafgangen og tjekker dem imod de oplysninger, der findes om flyrejsen i realtid, for at give en ankomsttid.

Siri kan levere intelligens, som er skræddersyet til brugeren og de oplysnninger, der findes på brugerens enhed, f.eks. at finde oplysninger om en kommende flyrejse eller at holde styr på en bordreservation.

A New Standard for Privacy in AI

To be truly helpful, Apple Intelligence relies on understanding deep personal context while also protecting user privacy. A cornerstone of Apple Intelligence is on-device processing, and many of the models that power it run entirely on device. To run more complex requests that require more processing power, Private Cloud Compute extends the privacy and security of Apple devices into the cloud to unlock even more intelligence.

With Private Cloud Compute, Apple Intelligence can flex and scale its computational capacity and draw on larger, server-based models for more complex requests. These models run on servers powered by Apple silicon, providing a foundation that allows Apple to ensure that data is never retained or exposed.

Independent experts can inspect the code that runs on Apple silicon servers to verify privacy, and Private Cloud Compute cryptographically ensures that iPhone, iPad, and Mac do not talk to a server unless its software has been publicly logged for inspection. Apple Intelligence with Private Cloud Compute sets a new standard for privacy in AI, unlocking intelligence users can trust.

ChatGPT Gets Integrated Across Apple Platforms

Apple is integrating ChatGPT access into experiences within iOS 18, iPadOS 18, and macOS Sequoia, allowing users to access its expertise — as well as its image- and document-understanding capabilities — without needing to jump between tools.

Siri can tap into ChatGPT’s expertise when helpful. Users are asked before any questions are sent to ChatGPT, along with any documents or photos, and Siri then presents the answer directly.

Desuden bliver ChatGPT tilgængelig i Apples WritingTools, som findes på tværs af systemet og hjælper brugerne med at generere indhold til netop det, de skriver om. Med Compose kan brugerne også bruge ChatGPTs billedværktøjer til at generere billeder i en lang række stilarter, der passer til det, de skriver.

Mekanismer til beskyttelse af anonymitet er indbygget, når brugerne åbner ChatGPT – deres IP-adresser er skjulte, og anmodninger gemmes ikke af OpenAI. ChatGPTs politikker for databrug gælder for brugere, som vælger et tilknytte deres konto.

ChatGPT bliver tilgængelig i iOS18, iPadOS18 og macOSSequoia senere på året og er drevet af GPT-4o. Brugerne kan få gratis adgang til det uden at oprette en konto, og ChatGPT-abonnenter kan forbinde deres konti og få adgang til betalte funktioner direkte fra disse oplevelser.

Tilgængelighed

AppleIntelligence er gratis for brugerne og bliver tilgængeligt i betaversion på engelsk (USA) som del af iOS 18, iPadOS 18 og macOSSequoiatil efteråret. Nogle funktioner, softwareplatforme samt yderligere sprog vil være tilgængelige i løbet af det næste års tid. AppleIntelligence bliver tilgængelig i på iPhone15Pro, iPhone15 ProMax og iPad og Mac med M1 og nyere, med Siri og sproget på enheden indstillet til engelsk (USA). Få mere at vide på apple.com/apple-intelligence.

  • Tekst i denne artikel

    1. juni 2024

    PRESSEMEDDELELSER

    Vi introducerer AppleIntelligence – det personlige intelligenssystem, som integrerer effektive generative modeller i kernen af iPhone, iPad og Mac

    Apple Intelligence sætter en ny standard for privatliv i AI, forstår personlig kontekst og leverer intelligens, der er brugbar og relevant

    CUPERTINO, CALIFORNIEN Apple introducerede i dag AppleIntelligence – et personligt intelligenssystem til iPhone, iPad og Mac, der kombinerer al den power, generative modeller har at byde på, med brugerens personlige kontekst for at levere intelligens, som er utroligt brugbar og relevant. AppleIntelligence er dybt integreret i iOS18, iPadOS18 og macOSSequoia. AppleIntelligence udnytter den kraftfulde Apple-chip til at forstå og udarbejde sprog og billeder, foretage handlinger på tværs af apps og trække på brugerens personlige kontekst for at gøre hverdagsopgaver nemmere og hurtigere. Med PrivateCloudCompute sætter Apple en ny standard for anonymitet inden for kunstig intelligens med muligheden for at variere og skalere beregningskapaciteten mellem behandling på enheden og større, serverbaserede modeller, som kører på særlige servere drevet af Apple-chips.

    “Vi er utroligt glade for at kunne introducere et nyt kapital i Apples innovationshistorie. AppleIntelligence vil transformere, hvad brugerne kan gøre med vores produkter – og hvad vores produkter kan gøre for vores brugere,” udtalte Tim Cook, Apples CEO. “Vores unikke tilgang kombinerer generativ AI med brugerens personlige kontekst – resultatet er utroligt brugbar intelligens. Og den har adgang til denne information på en helt anonym og sikker måde, der hjælper brugerne med at gøre de ting, der betyder mest for dem. Det er AI, som kun Apple kan levere, og vi kan slet ikke vente med at give brugerne mulighed for at opleve, hvad den kan.”

    Nye muligheder for at forstå og skabe sprog

    AppleIntelligence åbner op for nye muligheder for at skrive og kommunikere mere effektivt. Med de helt nye WritingTools, som er indbygget i iOS18, iPadOS18 og macOSSequoia og tilgængelige på tværs af systemet, kan brugerne omskrive, korrekturlæse og opsummere tekst, næsten hvor som helst de skriver, f.eks. i Mail, Noter, Pages og apps fra tredjeparter.

    Uanset om det er studienoter, der skal renskrives, et blogopslag, der skal finjusteres, eller en mail, der skal lyde helt perfekt, hjælper WritingTools brugerne med at blive mere selvsikre, når de skriver. Med Rewrite giver AppleIntelligence brugerne mulighed for at vælge imellem forskellige versioner af det, de har skrevet, så tonen kan blive justeret efter opgaven, og hvem der skal læse teksten. Fra de sidste detaljer i en jobansøgning til humoristiske og kreative indslag i en festinvitation – Rewrite hjælper med at finde de helt rigtige ord til lejligheden. Proofread tjekker grammatik, ordvalg og sætningsstruktur og giver samtidig forslag til ændringer – og forklaringer på disse ændringer – som brugerne kan overveje eller hurtigt acceptere. Med Summarize kan brugerne vælge tekst og få den opsummeret i form af en letlæselig paragraf, nøgleord i punktform, en tabel eller en liste.

    I Mail er det nu nemmere end nogensinde at holde styr på sine mails. Med PriorityMessages vises en ny sektion øverst i indbakken med de mest presserende mails som f.eks. middagsinvitationer eller boardingkort til samme dag. Og i stedet for kun at kunne se de første par linjer i hver mail kan brugerne nu se opsummeringer på tværs af deres indbakke uden at skulle åbne de enkelte beskeder. I lange mailsamtaler kan brugerne se vigtige oplysninger med et enkelt tryk. SmartReply kommer med forslag til et hurtigt svar og identificerer spørgsmål i en mail for at sikre, at alt besvares.

    Dybere forståelse af sprog findes også i Notifikationer. PriorityNotifications vises øverst i stakken, så det vigtigste er nemt at få øje på, og opsummeringer hjælper brugerne med at få et hurtigt overblik over lange notifikationer eller notifikationer i stakke, idet vigtige oplysninger vises direkte på låseskærmen, som f.eks. når gruppechatten er særligt aktiv. Og for at hjælpe brugerne med at koncentrere sig om det, de laver, er ReduceInterruptions en ny fokusfunktion, som kun viser notifikationer, der kan kræve brugerens øjeblikkelige opmærksomhed, f.eks. en besked om tidlig afhentning i dagplejen.

    I appsene Noter og Telefon kan brugerne nu optage, transskribere og opsummere lyd. Når optagelse af et opkald starter, får deltagerne automatisk besked, og når opkaldet er slu*t, genererer AppleIntelligence en opsummering, så de vigtigste punkter bliver nemmere at huske.

    ImagePlayground gør det endnu sjovere at kommunikere og udtrykke sig

    AppleIntelligence er drivkraften bag spændende muligheder for at skabe billeder, der hjælper brugerne med at kommunikere og udtrykke sig på helt nye måder. Med ImagePlayground kan brugerne skabe sjove billeder på få sekunder og vælge imellem tre stilarter: Animation, Illustration eller Sketch. ImagePlayground er nem at bruge og indbygget i apps som Beskeder. Funktionen findes også i sin egen app, perfekt til at eksperimentere med forskellige koncepter og stilarter. Alle billeder skabes på enheden, så brugerne frit kan eksperimentere med så mange billeder, de vil.

    Med ImagePlayground kan brugerne vælge imellem en lang række koncepter fra kategorier som temaer, kostumer, tilbehør og steder, skrive en beskrivelse for at definere et billede, vælge personer i deres fotobibliotek, der skal med på billedet, og vælge deres yndlingsstil.

    Med ImagePlayground-oplevelsen i Beskeder kan brugerne hurtigt skabe sjove billeder til deres venner og endda se personligt tilpassede forslag til koncepter, der passer til deres samtaler. Hvis en bruger f.eks. sender en besked om en vandretur til en gruppe, foreslås koncepter relateret til vennerne, destinationen og aktiviteten, så man hurtigere kan skabe mere relevante billeder.

    I Noter har brugerne adgang til ImagePlayground gennem den nye ImageWand i ApplePencils værktøjspalet, så noter bliver flottere at se på. Grove skitser kan forvandles til smukke billeder, og brugerne kan endda markere et tomt område og skabe et billede baseret på konteksten fra det omkringliggende område. Image Playground er også tilgængelig i apps som Keynote, Freeform og Pages såvel som apps fra tredjeparter, der bruger den nye Image Playground-API.

    Lav Genmojis, der passer til ethvert øjeblik

    Brugerne kan udtrykke sig på en ny måde ved at skabe en original Genmoji, der løfter emojis op på et helt nyt niveau. De skal blot skrive en beskrivelse – så vises deres Genmoji sammen med forskellige valgmuligheder. Brugerne kan endda skabe Genmojis af venner og familie baseret på deres billeder. Ligesom emojis kan Genmojis tilføjes direkte i beskeder eller deles som klistermærker eller reaktioner i en tapback.

    Nye funktioner i Fotos giver brugerne mere kontrol

    Søgning efter billeder og videoer bliver endnu nemmere med AppleIntelligence. Brugerne kan søge efter specifikke billeder med naturligt sprog som f.eks. “Maja, der står på skateboard i en batiktrøje” eller “Katja med klistermærker i ansigtet.” Søgning i videoer bliver også mere effektivt med muligheden for at finde specifikke øjeblikke i klip, så brugerne kan springe direkte til det relevante segment. Derudover kan det nye værktøj CleanUp identificere og fjerne forstyrrende ting i baggrunden på et billede – uden at ændre motivet i forgrunden ved en fejl.

    Med Minder kan brugerne skabe den fortælling, de gerne vil have, blot ved at skrive en beskrivelse. Med sprog- og billedforståelse vælger AppleIntelligence de bedste billeder og videoer baseret på beskrivelsen. Derefter sammensætter systemet et handlingsforløb med kapitler baseret på de temaer, der findes på billederne, og de arrangeres til en film med sin egen fortælling. Brugerne får endda forslag til sange, der passer til deres minde, fra AppleMusic. Ligesom med alle andre funktioner i AppleIntelligence forbliver brugerens billeder og videoer anonyme på enheden og deles ikke med Apple eller nogen anden.

    Siri træder ind i en ny æra

    Med AppleIntelligence bliver Siri dybere integreret i systemoplevelsen. Med bedre forståelse af sprog bliver Siri mere naturlig, mere kontekstrelevant og mere personlig, så det bliver nemmere og hurtigere at klare hverdagsopgaver. Siri kan følge med, hvis brugere falder over ordene, og huske konteksten fra én anmodning til den næste. Desuden kan brugerne skrive til Siri og skifte mellem tekst og stemme, når de kommunikerer med Siri, alt efter hvad der føles naturligt i øjeblikket. Siri har også fået et helt nyt design med en elegant lysstribe hele vejen rundt langs skærmens kant, når Siri er aktiv.

    Siri kan nu give brugerne support til deres enhed overalt og besvare tusindvis af spørgsmål om, hvordan man gør ting på iPhone, iPad og Mac. Brugerne kan lære alt, fra hvordan man planlægger afsendelse af en mail i Mail-appen, til hvordan man skifter fra Lys til Mørk tilstand.

    Med brugerens samtykke kommer Siri med tiden til at forstå og foretage handlinger ud fra, hvad der er på skærmen, i flere apps. Hvis en ven for eksempel sender deres nye adresse til en bruger i Beskeder, kan modtageren sige: “Føj denne adresse til hans kontaktkort.”

    Med AppleIntelligence vil Siri kunne foretage hundredvis af nye handlinger i og på tværs af apps fra Apple og tredjeparter. For eksempel kan en bruger sige: “Vis mig artiklen om græshopper fra min læseliste” eller “Send billederne fra grillaftenen i lørdags til Malou,” og så ordner Siri det.

    Siri vil kunne levere intelligens, som er skræddersyet til brugeren og de oplysninger, der findes på brugerens enhed. En bruger kan for eksempel sige: “Afspil den podcast, som Jannie anbefalede,” og så finder og afspiller Siri den episode, uden at brugeren skal huske, om den blev nævnt i en besked eller en mail. Eller de kan spørge: “Hvornår lander mors fly?”, og så finder Siri oplysningerne om flyafgangen og tjekker dem imod de oplysninger, der findes om flyrejsen i realtid, for at give en ankomsttid.

    A New Standard for Privacy in AI

    To be truly helpful, Apple Intelligence relies on understanding deep personal context while also protecting user privacy. A cornerstone of Apple Intelligence is on-device processing, and many of the models that power it run entirely on device. To run more complex requests that require more processing power, Private Cloud Compute extends the privacy and security of Apple devices into the cloud to unlock even more intelligence.

    With Private Cloud Compute, Apple Intelligence can flex and scale its computational capacity and draw on larger, server-based models for more complex requests. These models run on servers powered by Apple silicon, providing a foundation that allows Apple to ensure that data is never retained or exposed.

    Independent experts can inspect the code that runs on Apple silicon servers to verify privacy, and Private Cloud Compute cryptographically ensures that iPhone, iPad, and Mac do not talk to a server unless its software has been publicly logged for inspection. Apple Intelligence with Private Cloud Compute sets a new standard for privacy in AI, unlocking intelligence users can trust.

    ChatGPT Gets Integrated Across Apple Platforms

    Apple is integrating ChatGPT access into experiences within iOS 18, iPadOS 18, and macOS Sequoia, allowing users to access its expertise — as well as its image- and document-understanding capabilities — without needing to jump between tools.

    Siri can tap into ChatGPT’s expertise when helpful. Users are asked before any questions are sent to ChatGPT, along with any documents or photos, and Siri then presents the answer directly.

    Desuden bliver ChatGPT tilgængelig i Apples WritingTools, som findes på tværs af systemet og hjælper brugerne med at generere indhold til netop det, de skriver om. Med Compose kan brugerne også bruge ChatGPTs billedværktøjer til at generere billeder i en lang række stilarter, der passer til det, de skriver.

    Mekanismer til beskyttelse af anonymitet er indbygget, når brugerne åbner ChatGPT – deres IP-adresser er skjulte, og anmodninger gemmes ikke af OpenAI. ChatGPTs politikker for databrug gælder for brugere, som vælger et tilknytte deres konto.

    ChatGPT bliver tilgængelig i iOS18, iPadOS18 og macOSSequoia senere på året og er drevet af GPT-4o. Brugerne kan få gratis adgang til det uden at oprette en konto, og ChatGPT-abonnenter kan forbinde deres konti og få adgang til betalte funktioner direkte fra disse oplevelser.

    Tilgængelighed

    AppleIntelligence er gratis for brugerne og bliver tilgængeligt i betaversion på engelsk (USA) som del af iOS 18, iPadOS 18 og macOSSequoiatil efteråret. Nogle funktioner, softwareplatforme samt yderligere sprog vil være tilgængelige i løbet af det næste års tid. AppleIntelligence bliver tilgængelig i på iPhone15Pro, iPhone15 ProMax og iPad og Mac med M1 og nyere, med Siri og sproget på enheden indstillet til engelsk (USA). Få mere at vide på apple.com/apple-intelligence.

    Om Apple Apple revolutionerede den personlige teknologi med introduktionen af Macintosh i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for innovation med iPhone, iPad, Mac, AirPods, AppleWatch og Apple VisionPro. Apples seks softwareplatforme – iOS, iPadOS, macOS, watchOS, visionOS og tvOS – giver problemfrie oplevelser på tværs af alle Apple-enheder og styrker brugerne gennem banebrydende tjenester som AppStore, AppleMusic, ApplePay, iCloud og AppleTV+. Apples mere end 150.000medarbejdere brænder for at skabe de bedste produkter i verden – og for at gøre verden til et bedre sted.

    Pressekontakt

    Martin Lund Nielsen

    media.dk@apple.com

    33 42 22 36

    Apple Media Helpline

    media.dk@apple.com

    33 42 22 36

    Kopiér tekst

  • Billeder i denne artikel

    Download alle billeder

Pressekontakt

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36

Apple Media Helpline

media.dk@apple.com

33 42 22 36

Vi introducerer Apple ;Intelligence til iPhone, iPad og Mac (2024)

FAQs

Will Apple Intelligence be a paid service? ›

According to a report by 9To5Google, citing Bloomberg's Mark Gurman, Apple may eventually charge a fee for access to its suite of artificial intelligence (AI) features, called Apple Intelligence. However, the subscription model is not expected to be implemented during the initial rollout phase.

Which devices support Apple Intelligence? ›

Apple also clarified that at launch, only iPhone, iPad and Mac will get Apple Intelligence features, so it is still unclear if the tech giant is working on bringing some of these features to the Vision Pro, HomePod or Apple Watch.

Which Macs can use Apple Intelligence? ›

Macs
  • M3 MacBook Air.
  • M2 MacBook Air.
  • M1 MacBook Air.
  • M3 MacBook Pro.
  • M2 MacBook Pro.
  • M1 MacBook Pro.
  • M3 iMac.
  • M1 iMac.
Jul 30, 2024

Do I need to pay for Apple Intelligence? ›

Apple Intelligence is reportedly free until 2027

Some analysts speculated that Apple could charge between $10 to $20 for its AI features, with a possibility that Apple Intelligence could be bundled with Apple One as well.

Is Apple Intelligence going to be free? ›

Apple Intelligence will stay free for now — but here's when Apple could charge for AI features. Every single time a company rolls out a host of AI features, we've all been conditioned to expect them to come at a price. No matter who it is and how it's done, companies always charge for them.

Does Apple have secret mode? ›

In the Safari app on your Mac, choose File > New Private Window, or switch to a private browsing window that's already open. A private browsing window has a dark Smart Search field with white text.

What if you don't want AI on your phone? ›

You can absolutely do this! However, you would need to do these individually. You can go to Settings > Advanced Features > Advanced Intelligence and then select each item (Phone, Keyboard, Interpreter, Notes, Voice Recorder, etc.) and ensure it is toggled off.

What is Apple Intelligence? ›

Apple Intelligence is designed to protect your privacy at every step. It's integrated into the core of your iPhone, iPad and Mac through on-device processing. So it's aware of your personal information without collecting your personal information.

Is Apple Intelligence available for all iPhones? ›

Apple Intelligence: Which iPhones? It's only available on two current iPhones, the iPhone 15 Pro and iPhone 15 Pro Max. It will be on all iPhone 16 models. It will also work on iPads with M1 or later chips, if you download the iPadOS 18.1 beta and with Macs with the same chips, with the beta of macOS 15.1.

Which iPad models are Apple Intelligence? ›

Apple Intelligence compatibility: iPads

That rules out the cheapest entry-level iPad, but it does mean the 5th-gen M1 iPad Air (2022) and 6th-gen M2 iPad Air (2024) get Apple Intelligence, as do the 5th-gen M1 iPad Pro (2021), 6th-gen M2 iPad Pro (2022), and 7th-gen M4 iPad Pro (2024).

What devices are no longer supported by Apple? ›

No longer supported Apple® devices
  • Apple iPad (1st Gen)
  • Apple iPad (2nd Gen)
  • Apple iPhone 4.
  • Apple iPhone 4s.
  • Apple iPhone 5.
  • Apple iPhone 5c.
  • Apple iPhone 5s.

Will Apple Intelligence come to iPad? ›

Apple Intelligence will be released in the fall on iOS 18, iPad OS 18 and MacOS “Sequoia.” Not all Apple products will be able to support Apple Intelligence—only Mac and iPad products with M-series processors (all the way back to M1) and last year's iPhone 15 Pro with the A17Pro processor.

Will Apple release a new iPhone in 2024? ›

As sure as night follows day, a next-generation iPhone will almost certainly arrive in the latter part of 2024. And with the iPhone 16, we can expect some tweaks and potentially significant upgrades, at least going by the rumors so far and my own experience covering Apple products for the best part of a decade.

How do I mirror my iPhone on my Mac? ›

Mirror your iPhone on a Mac or TV

Connect your iPhone to the same Wi-Fi network as your Apple TV 4K, AirPlay-compatible smart TV, or Mac. Open Control Center on your iPhone. , then choose your Mac or TV as the playback destination.

Is Apple going to charge for AI? ›

Apple could charge $20 for some Apple Intelligence features: analysts.

Is Apple Intelligence a subscription? ›

Last month, Bloomberg reporter Mark Gurman said that while Apple Intelligence will be free to start, Apple's long-term plan is to launch something like "Apple Intelligence+," with extra features that users pay monthly fees to access, similar to iCloud+.

Do Apple geniuses make commission? ›

This isn't an accident. Though Apple salespeople make no commission off products and therefore don't have a monetary incentive to upsell you, they do have goals and metrics within their retail teams that puts the pressure on them to push certain products over others.

What do Apple geniuses get paid? ›

As of Aug 6, 2024, the average hourly pay for an Apple Genius Bar in California is $14.61 an hour. While ZipRecruiter is seeing salaries as high as $33.69 and as low as $5.22, the majority of Apple Genius Bar salaries currently range between $9.47 (25th percentile) to $17.79 (75th percentile) in California.

Top Articles
Alimentación para Bebés de 1 Año: Ideas Nutritivas y Deliciosas
Staying calm in turbulent times - Harvard Health
Tmf Saul's Investing Discussions
Odawa Hypixel
craigslist: kenosha-racine jobs, apartments, for sale, services, community, and events
Craglist Oc
Undergraduate Programs | Webster Vienna
Dr Lisa Jones Dvm Married
Noaa Swell Forecast
Athletic Squad With Poles Crossword
Morgan Wallen Pnc Park Seating Chart
Obituary Times Herald Record
111 Cubic Inch To Cc
Vandymania Com Forums
Gia_Divine
Site : Storagealamogordo.com Easy Call
Www.publicsurplus.com Motor Pool
Promiseb Discontinued
Mtr-18W120S150-Ul
Wnem Tv5 Obituaries
Sessional Dates U Of T
fft - Fast Fourier transform
Foodsmart Jonesboro Ar Weekly Ad
Idle Skilling Ascension
Accuradio Unblocked
11526 Lake Ave Cleveland Oh 44102
Bfri Forum
Ancestors The Humankind Odyssey Wikia
Grand Teton Pellet Stove Control Board
Phone number detective
Yoshidakins
How does paysafecard work? The only guide you need
Federal Student Aid
Sadie Sink Doesn't Want You to Define Her Style, Thank You Very Much
Quake Awakening Fragments
Mta Bus Forums
Manatee County Recorder Of Deeds
Henry County Illuminate
Ticket To Paradise Showtimes Near Marshall 6 Theatre
Nancy Pazelt Obituary
How to play Yahoo Fantasy Football | Yahoo Help - SLN24152
Dispensaries Open On Christmas 2022
Nid Lcms
Despacito Justin Bieber Lyrics
Csgold Uva
Oklahoma City Farm & Garden Craigslist
Dietary Extras Given Crossword Clue
17 of the best things to do in Bozeman, Montana
The Hardest Quests in Old School RuneScape (Ranked) – FandomSpot
What your eye doctor knows about your health
Syrie Funeral Home Obituary
Mast Greenhouse Windsor Mo
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5978

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.