Nye funktioner på vej til Apples tjenester til efteråret (2024)

åbner i nyt vindue

UPDATE 11. juni 2024

Brugerne kan udforske vandreruter i AppleMaps, indløse bonuspoint og betale i afdrag med ApplePay, få glæde af en redesignet oplevelse i AppleFitness+ og meget mere

Apple forbedrer sine tjenester, som er populære blandt brugerne, med helt nye funktioner, der kommer til efteråret med lanceringen af iOS18, iPadOS18, macOSSequoia, watchOS11, visionOS2 og tvOS18.

Med lanceringen af iOS18, iPadOS18, macOSSequoia, watchOS11, visionOS2 og tvOS18 til efteråret forbedrer Apple sine tjenester, som er populære blandt brugerne, med helt nye funktioner. Opdateringerne omfatter vandreture i nationalparker i USA og tilpassede ruter til fods i AppleMaps, muligheden for at betale med bonuspoint og i afdrag med ApplePay, nye tilgængelighedsfunktioner i AppleMusic samt en redesignet oplevelse i AppleFitness+, så brugerne kan få mest muligt ud af det omfattende bibliotek med træninger og meditationer.

“Rigtig mange af vores brugere anvender Apple-tjenester i dagens løb, bl.a. til at finde de bedste rejseruter med AppleMaps, foretage enkle og sikre betalinger med ApplePay eller sammensætte playlister med AppleMusic,” siger Eddy Cue, Apples Senior Vice President for Services. “Det glæder os at kunne give dem endnu flere gode grunde til at synes godt om vores tjenester, f.eks. muligheden for at udforske nationalparker med vandreture i AppleMaps, indløse bonuspoint og betale i afdrag med ApplePay og lytte til musik med dem, de holder af, via SharePlay i AppleMusic.”

Flere måder at udforske verden på med AppleMaps

AppleMaps introducerer endnu flere måder at udforske verden på i form af vandreture og tilpassede ruter til fods. Brugerne kan gennemse tusindvis af vandreture i flere forskellige nationalparker i USA – som er sorteret efter længde, stigning og rutetype – og gemme dem til brug offline. Brugerne kan også udarbejde deres egne tilpassede ruter til fods med få tryk for at planlægge alt fra en lokal træningsrute til en heldagsgåtur i en ny by. De kan desuden gemme deres foretrukne vandreruter i nationalparker, tilpassede ruter til fods og steder i et helt nyt Places Library og tilføje personlige noter om dem.

Større fleksibilitet med ApplePay

ApplePay giver brugerne større fleksibilitet og flere valgmuligheder, når de betaler online og i apps. Brugerne kan se og indløse bonuspoint samt få adgang til tilbud om afbetalingslån fra kvalificerede kredit- eller debetkort, når de foretager et køb online eller i en app med iPhone eller iPad.1 Disse funktioner bliver tilgængelige for alle banker og udstedere, der tilbyder ApplePay, til integration i understøttede markeder.

Muligheden for at indløse bonuspoint ved køb med ApplePay bliver i første omgang tilgængelig i USA med Discover og Synchrony og på tværs af ApplePay-udstedere med Fiserv. Muligheden for at betale i afdrag med kredit- og debetkort med ApplePay lanceres først i Australien med ANZ, i Spanien med CaixaBank, i Storbritannien med HSBC og Monzo og i USA med Citi, Synchrony og udstedere med Fiserv. Brugere i USA vil også kunne ansøge om lån direkte gennem Affirm, når de betaler med ApplePay.

Brugerne får nye betalingsformer med ApplePay, bl.a. muligheden for at indløse bonuspoint og betale i afdrag med deres kvalificerede kredit- eller debetkort.

Brugerne kan anvende ApplePay i enhver tredjepartswebbrowser2 og på enhver computer ved blot at scanne en kode på deres iPhone til sikker udførelse af betalingen.3 I tillæg kan brugerne ved hjælp af Tap to Provision tilføje kvalificerede kredit- eller debetkort i AppleWallet ved bare at trykke med deres kort på bagsiden af iPhone.4

Tap to Cash med AppleCash

Med Tap to Cash kan brugerne sende og modtage AppleCash ved at holde to iPhone-enheder tæt på hinanden – uden behov for at udveksle telefonnumre.5 Eksempelvis kan Tap to Cash bruges til at betale en person, der har lagt ud for en middag, eller købe noget på et loppemarked.

Med Tap to Cash kan brugerne sende og modtage AppleCash ved at holde to iPhone-enheder tæt på hinanden.

Forbedrede eventbilletter med AppleWallet

Eventbilletter i AppleWallet undergår den største forvandling nogensinde og byder på et smukt nyt design og en udvidet fanoplevelse. Billetter i Wallet kan give brugerne vigtige oplysninger om events lige ved hånden, f.eks. et kort over stedet og parkeringsinfo, nyttige tjenester som levering af mad til siddepladsen, anbefalede playlister fra AppleMusic, lokale vejrudsigter fra Vejr og nem adgang til lokalitetsdeling, så fans hurtigt kan finde deres venner ved ankomsten.

Billetter i Apple Wallet udvider fanoplevelsen med stadionoplysninger, anbefalede AppleMusic-playlister og meget andet.

En redesignet oplevelse i AppleFitness+

I iOS18, iPadOS18 og tvOS18 er AppleFitness+, den prisbelønnede fitness- og velværetjeneste med træninger og meditationer for alle, blevet redesignet, så brugerne kan få mest muligt ud af det omfattende bibliotek, bevare motivationen og holde gang i deres træningsrutine.

De nye funktioner omfatter ForYou, som kommer med personlige anbefalinger, Explore, der hjælper brugerne med at finde nye aktiviteter og få inspiration, Library, der gør det nemt at holde styr på foretrukne træninger, meditationer, Stakke, Specielle træningsplaner og gemte programmer. Derudover er der en ny søgefunktion, der hurtigt viser opslag om bestemte aktivitetstyper, instruktører, varighed og yndlingskunstnere, samt påmindelser om stimer og præmier, som nu indtager en central position.

I Fitness-appen på iPhone vises personlige Fitness+-anbefalinger på oversigtsfanen, så brugerne kan finde deres næste yndlingstræning eller -meditation lige ved siden af deres aktivitets- og træningsdata.

AppleFitness+ har fået nyt design, så brugerne kan få mest muligt ud af det omfattende bibliotek med træninger og meditationer.

Fælles lytteoplevelser og forbedret tilgængelighed med AppleMusic

Opdateringer til SharePlay med AppleMusic giver endnu flere brugere mulighed for at dele styringen af musik, som afspilles på HomePod, AppleTV eller Bluetooth-kompatible højttalere, hvilket gør det sjovere og hyggeligere at lytte sammen. Deltagerne behøver ikke have et AppleMusic-abonnement for at være med til at vælge musikken.

AppleMusic introducerer MusicHaptics, der giver døve og hørehæmmede brugere en måde at opleve musik på med iPhone. Når denne funktion er slået til, afspiller TapticEngine i iPhone slag, teksturer og nøjagtige vibrationer i takt til lyden af musikken. MusicHaptics fungerer med millioner af sange i AppleMusics katalog og vil være tilgængelig som API for udviklere, der ønsker at gøre musik tilgængeligt i deres apps.

MusicHaptics giver døve og hørehæmmede brugere en måde at opleve musik på med iPhone.

En optimeret seeroplevelse til AppleTV

AppleTV-appen introducerer funktionen InSight, der viser aktuel information om skuespillere, karakterer og musik fra film og serier på AppleTV+ på skærmen i realtid. Brugerne kan vælge en skuespiller for at få vist en side med baggrundsinfo og filmografi eller hurtigt tjekke, hvilken sang der indgår i en scene, og føje den til en AppleMusic-playliste.

InSight viser aktuel information om skuespillere, karakterer og musik fra film og serier på AppleTV+.

Dialogforbedring bliver smartere med tvOS18 og bruger maskinlæring og intelligent lyd til at gøre det nemmere at skelne stemmer fra musik, handling og baggrundsstøj på AppleTV4K.

Med tvOS18 vises undertekster nu automatisk på præcis det rette tidspunkt.

Undertekster hjælper brugerne med at følge med i deres favoritindhold. Og nu sørger tvOS18 for, at underteksterne automatisk vises på præcis det rette tidspunkt, også når sproget i en serie eller film ikke matcher enhedens sprog, når brugerne slår lyden fra, eller når de spoler tilbage, mens de ser noget.

Opgraderinger til iCloudMail og en mere ensartet loginoplevelse med Apple-konto

iCloudMail giver brugerne nye muligheder for at administrere deres indbakke og holde sig ajour ved hjælp af kategorisering. Mails organiseres og sorteres efter kategori: Primær til personlige og tidsfølsomme mails, Transaktioner til bekræftelser og kvitteringer, Opdateringer til nyheder og notifikationer fra sociale medier og Reklamekampagner til marketingmails og rabatkuponer.7 iCloud-indstillingerne har fået nyt design, som gør det lettere for brugerne at benytte sig af personlige anbefalinger om at slå vigtige iCloud-funktioner til, få mest muligt ud af iCloud+ og hurtigt se status for den sidste iCloud-sikkerhedskopiering.

Med lanceringen af iOS18, iPadOS18, macOSSequoia og watchOS18 skifter Apple-id navn til Apple-konto for at sikre en ensartet loginoplevelse på tværs af Apple-tjenester og -enheder. Brugernes eksisterende loginoplysninger vil blive anvendt.

Mail introducerer nye muligheder for at administrere indbakken med sortering efter kategorierne Primær, Transaktioner, Opdateringer og Reklamekampagner.

  • Tekst i denne artikel

    1. juni 2024

    UPDATE

    Nye funktioner på vej til Apples tjenester til efteråret

    Brugerne kan udforske vandreruter i AppleMaps, indløse bonuspoint og betale i afdrag med ApplePay, få glæde af en redesignet oplevelse i AppleFitness+ og meget mere

    Med lanceringen af iOS18, iPadOS18, macOSSequoia, watchOS11, visionOS2 og tvOS18 til efteråret forbedrer Apple sine tjenester, som er populære blandt brugerne, med helt nye funktioner. Opdateringerne omfatter vandreture i nationalparker i USA og tilpassede ruter til fods i AppleMaps, muligheden for at betale med bonuspoint og i afdrag med ApplePay, nye tilgængelighedsfunktioner i AppleMusic samt en redesignet oplevelse i AppleFitness+, så brugerne kan få mest muligt ud af det omfattende bibliotek med træninger og meditationer.

    “Rigtig mange af vores brugere anvender Apple-tjenester i dagens løb, bl.a. til at finde de bedste rejseruter med AppleMaps, foretage enkle og sikre betalinger med ApplePay eller sammensætte playlister med AppleMusic,” siger Eddy Cue, Apples Senior Vice President for Services. “Det glæder os at kunne give dem endnu flere gode grunde til at synes godt om vores tjenester, f.eks. muligheden for at udforske nationalparker med vandreture i AppleMaps, indløse bonuspoint og betale i afdrag med ApplePay og lytte til musik med dem, de holder af, via SharePlay i AppleMusic.”

    Flere måder at udforske verden på med AppleMaps

    AppleMaps introducerer endnu flere måder at udforske verden på i form af vandreture og tilpassede ruter til fods. Brugerne kan gennemse tusindvis af vandreture i flere forskellige nationalparker i USA – som er sorteret efter længde, stigning og rutetype – og gemme dem til brug offline. Brugerne kan også udarbejde deres egne tilpassede ruter til fods med få tryk for at planlægge alt fra en lokal træningsrute til en heldagsgåtur i en ny by. De kan desuden gemme deres foretrukne vandreruter i nationalparker, tilpassede ruter til fods og steder i et helt nyt Places Library og tilføje personlige noter om dem.

    Større fleksibilitet med ApplePay

    ApplePay giver brugerne større fleksibilitet og flere valgmuligheder, når de betaler online og i apps. Brugerne kan se og indløse bonuspoint samt få adgang til tilbud om afbetalingslån fra kvalificerede kredit- eller debetkort, når de foretager et køb online eller i en app med iPhone eller iPad.1 Disse funktioner bliver tilgængelige for alle banker og udstedere, der tilbyder ApplePay, til integration i understøttede markeder.

    Muligheden for at indløse bonuspoint ved køb med ApplePay bliver i første omgang tilgængelig i USA med Discover og Synchrony og på tværs af ApplePay-udstedere med Fiserv. Muligheden for at betale i afdrag med kredit- og debetkort med ApplePay lanceres først i Australien med ANZ, i Spanien med CaixaBank, i Storbritannien med HSBC og Monzo og i USA med Citi, Synchrony og udstedere med Fiserv. Brugere i USA vil også kunne ansøge om lån direkte gennem Affirm, når de betaler med ApplePay.

    Brugerne kan anvende ApplePay i enhver tredjepartswebbrowser2 og på enhver computer ved blot at scanne en kode på deres iPhone til sikker udførelse af betalingen.3 I tillæg kan brugerne ved hjælp af Tap to Provision tilføje kvalificerede kredit- eller debetkort i AppleWallet ved bare at trykke med deres kort på bagsiden af iPhone.4

    Tap to Cash med AppleCash

    Med Tap to Cash kan brugerne sende og modtage AppleCash ved at holde to iPhone-enheder tæt på hinanden – uden behov for at udveksle telefonnumre.5 Eksempelvis kan Tap to Cash bruges til at betale en person, der har lagt ud for en middag, eller købe noget på et loppemarked.

    Forbedrede eventbilletter med AppleWallet

    Eventbilletter i AppleWallet undergår den største forvandling nogensinde og byder på et smukt nyt design og en udvidet fanoplevelse. Billetter i Wallet kan give brugerne vigtige oplysninger om events lige ved hånden, f.eks. et kort over stedet og parkeringsinfo, nyttige tjenester som levering af mad til siddepladsen, anbefalede playlister fra AppleMusic, lokale vejrudsigter fra Vejr og nem adgang til lokalitetsdeling, så fans hurtigt kan finde deres venner ved ankomsten.

    En redesignet oplevelse i AppleFitness+

    I iOS18, iPadOS18 og tvOS18 er AppleFitness+, den prisbelønnede fitness- og velværetjeneste med træninger og meditationer for alle, blevet redesignet, så brugerne kan få mest muligt ud af det omfattende bibliotek, bevare motivationen og holde gang i deres træningsrutine.

    De nye funktioner omfatter ForYou, som kommer med personlige anbefalinger, Explore, der hjælper brugerne med at finde nye aktiviteter og få inspiration, Library, der gør det nemt at holde styr på foretrukne træninger, meditationer, Stakke, Specielle træningsplaner og gemte programmer. Derudover er der en ny søgefunktion, der hurtigt viser opslag om bestemte aktivitetstyper, instruktører, varighed og yndlingskunstnere, samt påmindelser om stimer og præmier, som nu indtager en central position.

    I Fitness-appen på iPhone vises personlige Fitness+-anbefalinger på oversigtsfanen, så brugerne kan finde deres næste yndlingstræning eller -meditation lige ved siden af deres aktivitets- og træningsdata.

    Fælles lytteoplevelser og forbedret tilgængelighed med AppleMusic

    Opdateringer til SharePlay med AppleMusic giver endnu flere brugere mulighed for at dele styringen af musik, som afspilles på HomePod, AppleTV eller Bluetooth-kompatible højttalere, hvilket gør det sjovere og hyggeligere at lytte sammen. Deltagerne behøver ikke have et AppleMusic-abonnement for at være med til at vælge musikken.

    AppleMusic introducerer MusicHaptics, der giver døve og hørehæmmede brugere en måde at opleve musik på med iPhone. Når denne funktion er slået til, afspiller TapticEngine i iPhone slag, teksturer og nøjagtige vibrationer i takt til lyden af musikken. MusicHaptics fungerer med millioner af sange i AppleMusics katalog og vil være tilgængelig som API for udviklere, der ønsker at gøre musik tilgængeligt i deres apps.

    En optimeret seeroplevelse til AppleTV

    AppleTV-appen introducerer funktionen InSight, der viser aktuel information om skuespillere, karakterer og musik fra film og serier på AppleTV+ på skærmen i realtid. Brugerne kan vælge en skuespiller for at få vist en side med baggrundsinfo og filmografi eller hurtigt tjekke, hvilken sang der indgår i en scene, og føje den til en AppleMusic-playliste.

    Dialogforbedring bliver smartere med tvOS18 og bruger maskinlæring og intelligent lyd til at gøre det nemmere at skelne stemmer fra musik, handling og baggrundsstøj på AppleTV4K.

    Undertekster hjælper brugerne med at følge med i deres favoritindhold. Og nu sørger tvOS18 for, at underteksterne automatisk vises på præcis det rette tidspunkt, også når sproget i en serie eller film ikke matcher enhedens sprog, når brugerne slår lyden fra, eller når de spoler tilbage, mens de ser noget.

    Opgraderinger til iCloudMail og en mere ensartet loginoplevelse med Apple-konto

    iCloudMail giver brugerne nye muligheder for at administrere deres indbakke og holde sig ajour ved hjælp af kategorisering. Mails organiseres og sorteres efter kategori: Primær til personlige og tidsfølsomme mails, Transaktioner til bekræftelser og kvitteringer, Opdateringer til nyheder og notifikationer fra sociale medier og Reklamekampagner til marketingmails og rabatkuponer.7 iCloud-indstillingerne har fået nyt design, som gør det lettere for brugerne at benytte sig af personlige anbefalinger om at slå vigtige iCloud-funktioner til, få mest muligt ud af iCloud+ og hurtigt se status for den sidste iCloud-sikkerhedskopiering.

    Med lanceringen af iOS18, iPadOS18, macOSSequoia og watchOS18 skifter Apple-id navn til Apple-konto for at sikre en ensartet loginoplevelse på tværs af Apple-tjenester og -enheder. Brugernes eksisterende loginoplysninger vil blive anvendt.

    1. Kompatible browsere kræver WebSocket-understøttelse.
    2. Denne funktion kommer i iOS18 til betalingskort fra deltagende banker og kortudbydere på visse markeder. I henhold til gældende betingelser og godkendelse.
    3. Denne funktion bliver ikke tilgængelig på alle markeder.
    4. Tap to Provision bliver ikke tilgængelig på alle markeder.
    5. Apple Cash-tjenester leveres af Green Dot Bank, Member FDIC, og er tilgængelige i USA på kvalificerede enheder. Brugerne skal være fyldt 18år og bosiddende i USA for at kunne sende og modtage penge med en AppleCash-konto. Hvis de er under 18år, skal de være del af en AppleCash Family-konto. I henhold til gældende betingelser.
    6. Dialogforbedring er tilgængelig på AppleTV4K (2.generation og nyere).
    7. Kategorisering i iCloudMail bliver tilgængelig senere på året.

    Pressekontakt

    Martin Lund Nielsen

    media.dk@apple.com

    33 42 22 36

    Apple Media Helpline

    media.dk@apple.com

    33 42 22 36

    Kopiér tekst

  • Billeder i denne artikel

    Download alle billeder

  1. Kompatible browsere kræver WebSocket-understøttelse.
  2. Denne funktion kommer i iOS18 til betalingskort fra deltagende banker og kortudbydere på visse markeder. I henhold til gældende betingelser og godkendelse.
  3. Denne funktion bliver ikke tilgængelig på alle markeder.
  4. Tap to Provision bliver ikke tilgængelig på alle markeder.
  5. Apple Cash-tjenester leveres af Green Dot Bank, Member FDIC, og er tilgængelige i USA på kvalificerede enheder. Brugerne skal være fyldt 18år og bosiddende i USA for at kunne sende og modtage penge med en AppleCash-konto. Hvis de er under 18år, skal de være del af en AppleCash Family-konto. I henhold til gældende betingelser.
  6. Dialogforbedring er tilgængelig på AppleTV4K (2.generation og nyere).
  7. Kategorisering i iCloudMail bliver tilgængelig senere på året.

Pressekontakt

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36

Apple Media Helpline

media.dk@apple.com

33 42 22 36

Nye funktioner på vej til Apples tjenester til efteråret (2024)
Top Articles
Best Pandesal You can make with Recipe plus step by step video
Best Hungarian Stuffed Cabbage Rolls Recipe-Timea's Kitchen
Aberration Surface Entrances
Dte Outage Map Woodhaven
Metallica - Blackened Lyrics Meaning
El Paso Pet Craigslist
Nco Leadership Center Of Excellence
Frank Lloyd Wright, born 150 years ago, still fascinates
Body Rubs Austin Texas
THE 10 BEST Women's Retreats in Germany for September 2024
Moviesda Dubbed Tamil Movies
Braums Pay Per Hour
Robot or human?
Uhcs Patient Wallet
Hca Florida Middleburg Emergency Reviews
Mini Handy 2024: Die besten Mini Smartphones | Purdroid.de
Craiglist Galveston
Magic Mike's Last Dance Showtimes Near Marcus Cedar Creek Cinema
Everything We Know About Gladiator 2
Unforeseen Drama: The Tower of Terror’s Mysterious Closure at Walt Disney World
Unionjobsclearinghouse
Craigslist Lewes Delaware
Best Nail Salons Open Near Me
Xfinity Cup Race Today
6 Most Trusted Pheromone perfumes of 2024 for Winning Over Women
Craigslist Lake Charles
480-467-2273
Trinket Of Advanced Weaponry
Gopher Hockey Forum
Valley Craigslist
Life Insurance Policies | New York Life
Gina's Pizza Port Charlotte Fl
Truckers Report Forums
Omnistorm Necro Diablo 4
Games R Us Dallas
Elgin Il Building Department
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Orion Nebula: Facts about Earth’s nearest stellar nursery
Wait List Texas Roadhouse
More News, Rumors and Opinions Tuesday PM 7-9-2024 — Dinar Recaps
How to Get a Better Signal on Your iPhone or Android Smartphone
Actor and beloved baritone James Earl Jones dies at 93
boston furniture "patio" - craigslist
8776725837
Amy Zais Obituary
Race Deepwoken
Big Brother 23: Wiki, Vote, Cast, Release Date, Contestants, Winner, Elimination
York Racecourse | Racecourses.net
Pelican Denville Nj
Craigslist Yard Sales In Murrells Inlet
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5980

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.